Ralli.net on suomen ylivoimaisesti suurin autourheilumedia, mainostamalla Ralli.netissä saat valtavan näkyvyyden juuri oikealle kohderyhmälle, vieläpä edulliseen hintaan!

Ralli.net on noussut Suomen suurimmaksi autourheilumediaksi. Sivujemme lukijamäärä on 220 000 – 530 000 lukijaa kuukaudessa. Rekisteröityneitä käyttäjiä on tällä hetkellä n. 23 000. Lukijoidemme keski-ikä on 33 vuotta. Lukijamme käyttävät rahaa autourheiluun keskimäärin 4.443 euroa vuodessa.

Lukijamme ovat oikeaa kohderyhmää mainostettaessa autourheiluun liittyviä tuotteita tai palveluja. Lähes kaikki Suomen ralli- ja muut autourheilun harrastajat lukevat sivujamme. Ralli.netin lukijat ovat erittäin uskollisia, sivuillamme käydään jopa useita kymmeniä kertoja päivässä tarkastamassa uusi sisältö. Ralli.net on ylivoimaisesti suurin ralliaiheinen sivusto, ja sellaisena aiomme pysyä, kehitämme sivujamme ja palvelujamme koko ajan.

Lukijatutkimuksemme perusteella 50% lukijoistamme on tehnyt hankintoja sivuillamme esiintyvien mainosten perusteella:

Edulliset hinnat

Kaikki mainospaikkamme ovat hinnoiteltu kiinteällä kuukausihinnalla. Jokainen mainospaikka on ns. jaettu eli samassa paikassa näytetään myös muita mainoksia, kussakin paikassa on yhtä aikaa maksimissaan 10 eri mainosta. Lähes kaikki mainoksemme näytetään myös jokaisella sivullamme, allaolevasta taulukosta näet missä mainos näytetään ja mikä on sen hinta, myös allaolevat kuvat selventävät asiaa.

Banneri

150€

468*60

  • Kaikilla sivuilla ylhäällä keskellä

Jättibanneri tai panoraama

450€

728*90 tai 980*120

  • Kaikilla sivuilla ylin mainos

Responsiivinen taulu

150€

250*150

  • Kaikilla sivuilla oikeassa palstassa

Paraatipaikka

750€

980*400

  • Kaikilla sivuilla ylin mainos

Erikoismainokset

Voimme tehdä myös haluamasi hieman erikoisemmankin ja sen myötä näkyvämmän mainoksen,mm. ”CountDown” blokki. Myymme tarvittaessa myös koko mainospaikan yksinoikeudella, silloin siinä näkyy ainoastaan sinun mainoksesi koko ajan. Erikoismainokset hinnoittelemme aina tapauskohtaisesti,

Kilpailujen mainokset

Seuroille jotka järjestävät kilpailuja tarjoamme erittäin edullisen mahdollisuuden kilpailujen mainostamiseen. Ota yhteyttä mainosmyyntiimme ja kysy lisää.

Uutisointi

Otamme Ralli.nettiin myös yritysten uutisia hinnastomme mukaista korvausta vastaan. uutisemme ovat erittäin luettuja, uutisen muotoon laitettu mainos luetaan ja se näkyy sivuillamme erittäin hyvin.