Rallicrossin SM-sarjan päätöskilpailu ajettiin viikonloppuna Joensuussa Ylämyllyn radalla. Lauri Halonen ajoi SM-sarjan Xtrem Junior-luokassa pronssille, kuten ajoi myös viikkoa aiemmin päättyneessä kansainvälisessä RallyX-sarjassa. Halonen oli Ylämyllyn perinteisellä rallicrossradalla koko päivän tasaisen varma, ja ajoi finaalissa kolmanneksi.

RallyX-sarjassa ajettiin kahdeksan osakilpailua neljässä eri maassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Kausi päättyi viikonloppuna rallicrossin mekkaan, Ruotsin Höljesiin. Kouvolalainen Lauri Halonen nousi yhtä vaille kaikissa osakilpailuissa palkintokorokkeelle ja kauden päätteeksi kaulaan ripustettiin Xtrem Junior-luokan pronssimitali.

Hyvinkään Vauhtipuistossa ajettiin kauden viimeinen RX Masters -kilpailu. Kolme aiempaa kilpailua voittanut Jere Kalliokoski oli tällä kertaa toinen, voiton vei Mercedes-Benzillä ajanut tiimikaveri Jonne Ollikainen. Kalliokoski Motorsportin Tuomas Skantz ajoi Skoda Fabialla B-finaalin viidenneksi. 


Kouvolassa Kalliokosken perässä Jonne Ollikainen Mersulla. Kuva Toni Ollikainen / Tonigraphs.

Kauden viimeinen RX Masters -rallicrosskilpailu ajetaan tulevana lauantaina Hyvinkään uusitulla radalla. Kalliokoski Motorsport on vahvasti mukana kauden päätöksessä kolminkertaisen rallicrossin Suomen mestarin Jere Kalliokosken johdolla. Jonne Ollikainen nähdään radalla tiimin Mercedes-Benzillä ja Tuomas Skantz on jälleen Skoda Fabian ratissa, koko trio ajaa Supercar-luokassa. Kalliokoski tavoittelee kauden neljättä RX Masters -kilpailun voittoa, se kasvattaisi alahärmäläisen kotimaan kilpailuiden voittoputken jo kuuteen.


Palkintokorokkeella suomalaistrio, vasemmalla Ylilammi, keskellä Uitto ja Halonen oikealla. Ajokuvassa Halosen perässä Ylilammi.

Kauden toiseksi viimeinen RallyX -osakilpailu ajettiin Norjassa upealla Grenlandin radalla. Sarjan kakkospaikalta kilpailuun lähtenyt Lauri Halonen ajoi Xtrem Junior -luokassa kolmanneksi, ja on edelleen mukana mitalitaistelussa, sijoitus on nyt kolmas.

Rallicrossin SM-kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajettiin Nokian radalla. Sarjan mitalitaistelussa oleva kouvolalainen Lauri Halonen ajoi crosskart Xtrem Junior-luokassa kolmanneksi ja säilytti mahdollisuudet SM-mitaliin. Halosen päivä oli värikäs, siihen kuului mm. kolari, erävoitto ja hylkäys.

Jalasjärvellä Murtoharjun radalla ajettiin lauantaina kauden neljäs RX Masters -rallicrosskilpailu. Ford Fiestalla ajava Jere Kalliokoski kasvatti kotimaan kilpailujen voittoputkea ajamalla jälleen Supercar-luokan ykköseksi, voitto oli alahärmäläiselle jo kuudes perättäinen, palkintokorokkeelle Kalliokoski on nyt noussut seitsemässätoista perättäisessä Suomen kilpailussa.

Rallicrossissa kymmenvuotisjuhlakautta viettävä Jere Kalliokoski tavoittelee kolmatta perättäistä RX Masters -kilpailun voittoa tulevana viikonloppuna Jalasjärvellä. Kalliokoskella on kotimaan kansallisista kilpailuista jo viiden voiton putki, edellisen kerran alahärmäläinen on pudonnut ykköspallilta juuri Jalasjärvellä, SM-sarjan kaatosadekilpailussa sijoitus oli kolmas. Palkintokoroke on tullut tutuksi peräti kuudessatoista edellisessä Suomessa ajetussa kilpailussa, viimeksi Kalliokoski jäi podiumin ulkopuolelle Kaanassa kesällä 2017.

Rallicrossin SM-sarja saavutti puolenvälin krouvin viikonloppuna Kouvolassa kilpailijoiden ylistämällä Tykkimäen radalla. Kotikilpailuaan ajanut Lauri Halonen oli crosskart Xtrem Junior-luokan toinen, Halonen on ollut palkintokorokkeella kauden jokaisessa osakilpailussa, palkintoputki on nyt kahdeksan kilpailun mittainen. SM-sarjassa sijoitus Kouvolan jälkeen on kolmas.

Jere Kalliokoski otti kauden toisen voiton rallicrossin RX Masters -kilpailussa Kouvolassa lauantaina. Kymmenvuotisjuhlakautta rallicrossin parissa viettävä Alahärmäläinen on noussut palkintokorokkeelle kaikissa juhlavuoden kilpailuissa. Kalliokoski ajoi Kouvolan Tykkimäen radalla voittoon jokaisessa ajamassaan erässä, ja otti Supercar-luokan ykköstilan ennen latvialaista Edijs Ossia. Kalliokoski Motorsport oli kilpailussa koko tiimin voimin, Jonne Ollikainen ja Tuomas Skantz täydensivät tiimin hyvän menestyksen, Ollikainen ajoi Mercedes-Benzillä kolmanneksi ja Skantz oli Skoda Fabialla B-finaalin kolmas.