Kallio ja kartanlukija Jussi Lindberg aloittivat kisan kolmantena, mutta rengasrikko EK3:lla vei mahdollisuudet huipputulokseen.

– Rengas tyhjeni ilman mitään osumaa ja sitten se räjähti, joten oli pakko pysähtyä renkaanvaihtoon. Aikaa siinä tuhraantui niin paljon, että lopulta maalissa sijoituksemme oli kuudes, Jesse Kallio laski.

– Tärkein anti epäonnisessa kilpailussa oli se, että pystyin heti ekassa kisassa haastamaan luokan kärkeä ja ajamaan kovia aikoja. Rengasrikon jälkeen pätkäajat olivat aina kolmen joukossa ja muutaman kerran eroa pohjiin jäi alle sekunnin verran.

Viime viikonlopun SM-rallin jälkeen Kallio ja Lindberg suuntasivat kohti Ruotsin MM-rallia, jossa nuotitusjakso käynnistyi tiistaina. Kaksikko kilpailee WRC3-luokassa, jossa vastaan asettuu nopeita suomalaisia ja ulkolaisia kuljettajia.

– Nyt edessä on uran ensimmäinen MM-ralli, joten uusia haasteita on paljon edessä, myöntää kansainvälisillä rallicrossin areenoilla uransa alussa menestynyt kuljettaja.

– Tunnelmat ovat hienot ja lunta reitillä riittää. Lähdetään nauttimaan kisasta ja tietenkin myös antamaan näyttöjä omasta vauhdista, Jesse Kallio päättää.

Ruotsin MM-rallissa ajetaan 18 erikoiskoetta yhteispituudeltaan noin 300 kilometriä. Kilpailu käynnistyy Uumajan yleisö-EK:lla torstai-iltana ja päättyy sunnuntaina klo 13.00 jälkeen.

Kuva ja teksti Jarno Saari.

Osasto

Recent Comments

Ei kommentteja.
Viimeisimmät kommentit
    Arkistot